Struktura te dhenash dhe algoritme nepermjet gjuheve C, C++ dhe Java zemra e shkencave kompjuterike

Struktura te dhenash dhe algoritme nepermjet gjuheve C, C++ dhe Java

Algoritmat jane zemra e shkencave kompjuterike. Si rrjedhim subjekti i kursit ka aplikime te panumerta praktik si dhe thellesi intelektuale. Njohurite e ketij kursi ju mundesojne specializimin e njohurive te avancuara te kodimit nepermjet gjuheve C, C++ dhe Java (mund te implementohen ne cdo gjuhe tjeter qe deshironi apo duhet te mesoni/perdorni).

Ne kete kurs studentet mesojne si te zhvillojne algoritme sa me eficente, si te lexojne kod dhe si te kuptojne sesi konceptet e programimit shprehin algoritmin.

Pritshmerite per te qene pjesmarres ne kete kurs jane te lidhura me njohuri te meparshme ne te pakten njeren prej gjuheve te programimit C, C++ ose Java, si dhe posedimin e nje kuptimi themelor te koncepteve matematikore, logjike dhe analitike per zgjidhjen e problemeve.

Pjesmarresit e kursit mund te ndjekin seancat e tij ne ambjentet e qendres, ose nga kudo tjeter (nese disponojne pajisje kompjuterike dhe internet te qendrusehem) nepermjet sistemit te studimit ne distance, ku opsioni i dyte behet i vetmi ne rast izolimi si rrjedhoje e pandemise se virusit COVID-19.

Pjesmarresit qe e perfundojne kursin dhe perftojne me sukses njohurite e tij, kane pritshmeri te jene te afte te kalojne me sukses provat ne testimet e intervistave te punesimit si programues qe hasen ne cdo nivel (qofte interviste punesimi per fillestare, apo edhe per profesionist me shume vite pune eksperience si programues).

REZERVO TAKIM KONSULTUES

Dergo te dhenat per te kerkuar nje takim konsultues.

Permbajtja

Njohuri hyrese per mireformim ne programimin procedurial

1 seance

Njohuri hyrese per mireformim ne programimin e orientuar ne objekte

1 seance

Njohuri hyrese per mjetet qe mundesojne manipulimet e te dhenave

1 seance

Analiza e kompleksitetit

1 seance

Strukturat lineare te te dhenave

2 seanca

Projektimi i strukturave qe ruajne te dhena me shume atribute

2 seanca

Listat e lidhura

4 seanca

Stiva (Struktura LIFO) dhe Radha (struktura FIFO)

2 seanca

Struktura dhe algoritme eficent te ndertuara nepermjet teknikave Hash

2 seanca

Strukturat Set dhe algoritme eficent te ndertuara nepermjet tyre

1 seance

Strukturat Map dhe algoritme eficent te ndertuara nepermjet tyre

1 seance

Strukturat Peme dhe algoritme eficent te ndertuara nepermjet tyre

3 seanca

Strukturat Graf dhe algoritme eficent te ndertuara nepermjet tyre

3 seanca

Regjistrohu ne kursin e radhes

Kurset Tona

Meso gjithcka qe duhet te dish!